فروش برنجک آجیلی در اصفهان

تنقلات چلسمه کده

زمان مطالعه 1 دقیقه

فروش برنجک آجیلی در اصفهان

برنجک نوعی خوراکی یا گونه‌ای از تنقلات است که از برنج و به روشی خاص تهیه می‌شود.این دانه، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده است و بیش‌تر برای افرادی توصیه می‌شود که دچار سوء هاضمه، سوء تغذیه، کسانی که دچار اسهال، زخم و ورم معده و روده هستند مناسب است.

فروش برنجک آجیلی در اصفهان

خواص برنجک

یک میان‌وعده سالم و مقوی باید کالری زیادی داشته باشد. اما این کالری‌ها باید سالم باشد و به سلامت ما آسیبی نرساند. به همین دلیل است که برنجک یک میان‌وعده شگفت‌انگیز محسوب می‌شود. چه برای کودکان و چه برای بزرگسالان. این میان وعده سالم به دلیل مزه خاصش و خواص بسیار بالایی که دارد بسیار محبوب و مشهور است. علاوه بر پرکالری بودن برنجک، به دلیل مقادیر زیادی فیبر که در خود جای داده است بسیار برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است همچنین به جلوگیری از اسهال و سوهاضمه کمک بسیار زیادی می‌کند. برنجک همچنین برای درمان ورم معده و روده کاربردی است و توصیه می‌شود. کافی است که این محصول شگفت‌انگیز را به سبد خرید خود اضافه کنید. ارسال این محصول در سریع‌ترین و کوتاه‌ترین زمان ممکن به عهده دارودرخت است.

برنجک

یکی از قدیمی ترین تنقلات که در مدرسه و میان وعده ها خورده می شده، برنجک بوده است. برنجک تقریبا در دسترس همگان بوده و طعم خوب آن بچه ها و حتی بزرگتر ها را به خود جذب می کرده. بعداز ظهر های تابستان جایگزین خوبی برای چیپس و پفک شده است.

تهیه برنجک:

برنجک از چند جزء ثابت و همیشه در دسترس تهیه می شود. نمک، آب، روغن و اصلی ترین مواد اولیه که شامل برنج می شود. برای تهیه آن باید برنج را پس از شست و شو در آب و نمک خیس بگذاریم؛ در مرحله ی بعدی باید برنج را با آب و نمک روی حرارت قرار دهیم تا جایی که برنج کمی بافت نرم تری پیدا کند. زمانی که برنج به آن حد رسید، آن را آبکشی می کنند تا آب و نمک اضافه خارج شود. پس از آبکشی روی یک وسیله ی گرمایشی مثل بخاری و یا شوفاژ پارچه تمیزی پهن می کنند و برنج نرم شده را روی آن پخش می کنند. این کار باعث خشک شدن نسبی برنج است. روغن را در یک ظرف گرم می کنند و برنج خشک شده را به آن اضافه می کنند و پس از پف کردن برنج آن را از ظرف روغن بیرون می آورند و با یک دستمال بهداشتی روغن اضافه آن را می گیرند.

خواص برنج پفکی

برنجک یک میان وعده سالم و کمی پرکالری است که بسیار ساده و سریع تهیه می شود. خواص برنج این دانه با ارزش بسیار زیاد است و همین موضوع باعث شده است مصرف برنجک برای از از مشکلات مفید باشد؛ مانند کسانی که که از سوء هاضمه شدید رنج می برد و یا کسانی که دچار اسهال، زخم و ورم معده و روده هستند. در کنار این همه مزایا، این خوراکی به خاطر پرکالری بودن، افرادی که دارای اضافه وزن هستند، توصیه نمی شود.

برنجک و شادونه راهکاری برای جلوگیری از گرسنگی

شاهدانه شهرت زیادی به دلیل خواص بی نظیرش دارد. اکثر متخصصان تغذیه آن را به ورزشکاران توصیه می‌کنند، زیرا روشی طبیعی و مطمئن برای عضله سازی و دریافت انرژی است. بچه‌های امروز را نمی‌دانیم، اما زمان کودکی ما این دانه‌های ریز بوداده به همراه گندمک و برنجک، یکی از میان وعده‌ها و خوراکی‌های مدرسه مان بود. شما می‌توانید این دانه‌های مغذی را در منزل بوداده و با اعضای خانواده مصرف کنید. علم امروز به این نتیجه رسیده است که شاهدانه حاوی ارزش غذایی بالایی است که نیازهای بشر امروز (حتی اجدادمان) را تأمین می‌کند. گفته می‌شود که در استرالیا در زمان خشکسالی و قحطی مردم فقط با خوردن شاهدانه زنده مانده اند.این دانه‌های ریز و مغذی راه حل مقابله با گرسنگی در جهان قلمداد می‌شود. شاهدانه حاوی پروتئین‌های کامل و ۲۰ اسید آمینه است که ۹ نوع آن را بدن تولید نمی‌کند، اما به آن نیاز دارد. این ماده‌ی غذایی همچنین حاوی چربی‌های خوب و ویتامین E است.

فروش برنجک آجیلی در اصفهان

ارزش غذایی برنجک

از نظر طب سنتی برنجک دارای طبع سرد است وهر 100 گرم از برنجک به طور میانگین بین 390 تا 400 کالری دارد.گرچه برنجک به دلیل جذب روغن کمی پرکالری است، اما اگر روغن به کار رفته در آن مرغوب و در اثر نگهداری نامناسب، بوی ماندگی و نا نگیرد، محصولی سهل‌ الهضم و تا حدودی سیرکننده و برای بیماران اسهالی بسیار مناسب است. و اگر از آرد بلغور ذرت در تهیه آن استفاده شده باشد، می‌تواند تامین‌کننده درصدی از ریزمغذی‌های بدن باشد.هر فرد براساس سن، جنسیت، توده بدنی و دیگر شاخص‌ها، روزانه بین ۶ تا ۱۱ واحد غلات نیاز دارد.

  • خواص برنجک

  • برنجک

  • تهیه برنجک:

  • خواص برنج پفکی

  • برنجک و شادونه راهکاری برای جلوگیری از گرسنگی

  • ارزش غذایی برنجک